Over ons - WatchMe24

'Wij bieden een commerciële community voor mensen die van horloges houden - geïnspireerd door kopers en verkopers van luxe horloges - om vraag en aanbod te combineren in een professionele, veilige en servicegerichte omgeving.'

-

WatchMe24 Management

About us

Het bedrijf


Op WatchMe24 vinden horlogeliefhebbers gebruikte en nieuwe luxe horloges uit heel Europa. Slechts enkele maanden na de lancering van het platform omvat het assortiment al enkele duizenden horloges, waaronder topmodellen van ROLEX, Patek Philippe of LOUIS MOINET. Het verschil met andere marktplaatsen: WatchMe24 brengt retailers geen verkoopprovisie in rekening, maar verkopers betalen slechts een maandelijkse vergoeding. Als gevolg hiervan hebben veel horloges op WatchMe24 een beste prijsgarantie in vergelijking met aanbiedingen op andere platforms.

Trusted Checkout van WatchMe24


Onze Trusted Checkout-optie is de veiligste manier om verkopers en kopers te beveiligen met uw aankoop. De koper stuurt het geld naar een escrow-rekening. De verkoper ontvangt het geld pas als u uw horloge heeft ontvangen.

Trusted Checkout

De WatchMe24 authenticiteitsgarantie


Alle dealers van WatchMe24 moeten de authenticiteit van het horloge controleren voordat het wordt aangeboden op WatchMe24. De verkoop van replica's of vervalsingen is ten strengste verboden en wordt gerapporteerd met juridische gevolgen. Eventuele wijzigingen in items die op WatchMe24 worden verkocht, moeten in het aanbod gedetailleerd worden beschreven.

authenticity

De kopersbescherming van WatchMe24


Alle leveranciers op WatchMe24 zijn gecontroleerd en doorlopen een gedetailleerd scanproces dat speciaal is ontworpen om uw aankopen te beschermen en in een vertrouwde omgeving te werken. Alle aanbiedingen op WatchMe24 worden door dit proces beschermd.

Buyer protection

Verzekerde verzending


Alle leveringen van horloges die op WatchMe24 zijn gekocht, worden uitgevoerd door erkende en verzekerde transportdiensten. Het geïnitieerde transport door de verkoper wordt constant gecontroleerd door een individuele trackingcode waartoe de verkoper en koper toegang hebben.

Insured Delivery

Over ons - Meer horloge plezier voor jou

Voor veeleisende klanten en betrouwbare handelaren, Wie is WatchMe24 - Is WatchMe24 betrouwbaar?

Interview met het WatchMe24-team

Wie is WatchMe24?

WM24: WatchMe24 GmbH is opgericht door drie mensen met complementaire vaardigheden. Oliver Adam is een communicatieontwerper en online marketingmanager en heeft, naast zijn baan, een retailbedrijf geopend in Frankfurt am Main, dat hij nu 8 jaar met succes exploiteert. Hij verkoopt gebruikte luxe horloges en diensten zoals reparaties, keuringen of echtheidscertificaten in de lokale omgeving. Oliver Adam is al vele jaren klant van Chrono24 en heeft de afgelopen jaren met eigen ogen kunnen ervaren hoe een monopolie zich ontwikkelt en welk optimalisatiepotentieel er is vanuit het perspectief van de koper en de verkoper. Nathan Aertgeerts is programmeur en verantwoordelijk voor technische ontwikkelingen en is een gediplomeerde informaticus gespecialiseerd in schaalbare Microsoft Azure-platforms. Marc Adam is afgestudeerd in bedrijfskunde en is al vele jaren actief in de ontwikkeling, verkoop en marketing van digitale platforms. Het is een uitstekende aanvulling voor alle drie de mensen, en vooral: samenwerken is erg leuk!

Welke voordelen heeft WatchMe24 ten opzichte van Chrono24 en vergelijkbare concurrenten? De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe wachtportalen ontstaan.

WM24: Chrono24 en WatchMe24 richten zich op het verbinden van dealers en kopers. We zijn enthousiast over wat Chrono24 de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Maar we horen ook van dealers dat Chrono24 te groot, te inflexibel en vooral te krachtig is geworden - de dealers voelen dit door steeds hogere vergoedingen, steeds strengere richtlijnen en een steeds onpersoonlijkere service. Relevante nieuwe diensten en diensten - vooral voor de steeds jongere doelgroepen - zijn nauwelijks voorgekomen. We geloven sterk in de kracht en ervaring van de retailers die we willen verenigen en schalen via WatchMe24 - daarom zien we onszelf meer als een gemeenschap voor horlogeliefhebbers, niet als een puur handelsplatform zoals Chrono24. U kunt veilig horloges online kopen op WatchMe24 - maar u kunt ook eenvoudig het platform gebruiken om rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper van een horloge.

Dat klinkt alsof u een platform voor dealers ontwerpt - waar is de klant die uiteindelijk de horloges koopt?

WM24: Omdat we geen verkoopcommissie van de dealers ontvangen, zetten de dealers - als het niet nieuw is - hun horloges vaak op WatchMe24 tegen aanzienlijk lagere prijzen. Dit alleen is al een enorm voordeel voor de klant. Veel horloges op WatchMe24 worden ook exclusief vermeld op WatchMe24 - deze horloges zijn niet beschikbaar op een ander platform. Alle dealers op WatchMe24 zijn door ons gecontroleerd en er is een persoonlijke uitwisseling met iedereen. Er zijn geen directe privéverkopen van niet-gecontroleerde dealers bij WatchMe24. Voor onze klanten betekent dit dat ze profiteren van onze strikte selectiecriteria voor dealers, onze voortdurende screening van dealers, betere prijzen en exclusieve aanbiedingen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om hun eigen horloges te verkopen en vooraf een online aanbieding te ontvangen.

Je hebt het over innovatiekracht - wat bedoel je specifiek?

WM24: Ons plan was in de eerste plaats om een ​​functioneel hoogwaardige service op te zetten - intuïtief in gebruik, slank en snel, met de klokken op de voorgrond. Dat hebben we gedaan met de lancering op 1 maart 2019 en ondanks minder kinderziektes deden we het beter dan we allemaal dachten. Maar dat was nog maar het begin. Dankzij de individuele samenwerking met de dealers en de oprichting van een community voor alle horlogeliefhebbers, hebben we een uniek verkoopargument in vergelijking met andere concurrenten.

Je omschrijft jezelf als een "commerciële gemeenschap voor mensen die van horloges houden", hoe kun je dat begrijpen?

WM24: Zoals eerder vermeld, is het voor ons belangrijk om niet alleen niet-gecomprimeerde foto's van horloges te laten zien, maar ook om de mensen aan de kopers- en verkoperskant te netwerken. Naast elk horloge-aanbod op WatchMe24 is er direct contact met de betreffende dealer. We ondersteunen directe communicatie en bieden elke winkelier een eigen, aanpasbare winkel op basis van onze zeer schaalbare IT-infrastructuur. Via Facebook, Instagram, YouTube of Trustpilot kunnen gebruikers onderling uitwisselen, beoordelen of discussiëren.

Hoe wordt WatchMe24 vandaag gefinancierd?

We nemen geen verkoopprovisie van horlogeverkopen. De verkoper betaalt slechts een maandelijks bedrag om zijn horloges te presenteren. Het is bekend van platforms zoals Autoscout24 of mobile.de, die dit model zeer succesvol gebruiken. We promoten voortdurend direct contact tussen potentiële klanten en de respectievelijke retailers, terwijl we de vaak onaangename discussies vermijden over wie uiteindelijk de aankoop heeft gedaan.

Hoe werkt het

How it works 1

Vind uw droomhorloge op WatchMe24

How it works 2

Betaal veilig met de WatchMe24 escrow-accountservice - Paylax

How it works 3

Uw horloge wordt verzekerd en veilig verzonden

How it works 4

De verkoper ontvangt zijn geld pas na ontvangst van uw horloge